Helpen?

PeerPeer helpt. Jij ook?

Meer Peer, meer beter
PeerPeer kan elke studiezoeker helpen, als we er samen voor zorgen dat iedere studie ten minste één studiekenner heeft. Meehelpen? Dat kan zo.

Meld je aan
Ben jij zelf al aangemeld als studiekenner? Meld je aan op PeerPeer als studiekenner met de studie die jij doet of hebt gedaan.

Stuur een WhatsAppje naar je vrienden
PeerPeer onder de aandacht brengen bij je vrienden? Tof! Wij stuurden onze studievrienden het volgende berichtje:

“Hi Richard/Robert/Rico/Rachelle! Ik kwam PeerPeer online tegen. PeerPeer is een online platform waar studiekenners studie studiezoekers helpen bij hun studiekeuze. Ik heb me aangemeld: het lijkt me tof om aankomend jaar studiezoekers te helpen bij hun studiekeuze. Het werkt heel simpel: gewoon even je studie en onderwijsinstelling invullen op PeerPeer.nl.”

Natuurlijk stuurden we wel eerst even een persoonlijk berichtje (“Hi Peer, hoe ging je date gisteravond?”), om te voorkomen dat onze studievrienden dachten dat we ze alleen maar stalkten om PeerPeer onder de aandacht te brengen – want dat zouden we natuurlijk nooit doen.

Word gezicht van PeerPeer
Wij houden niet van stockfoto’s (oké, oké, we gebruiken nu nog een paar stockfoto’s op de site, maar die gaan er echt zo snel mogelijk af – beloofd), dus zijn we altijd op zoek naar een nieuwe Peer. Wil jij jouw Peerprofiel delen met anderen, zodat studiezoekers weten dat ze op PeerPeer jouw studie kunnen vinden net zoals Styn hieronder doet?

Jij kan ons helpen door een high res-foto en verhaaltje te sturen naar onze postbode. Dan gaat onze OntwerpPeer aan de slag om voor jou een prachtige afbeelding te maken. Wij delen jouw verhaal op de socials van PeerPeer. Natuurlijk mag je het ontwerp ook delen op je eigen socials. Maak je vrienden mee.

Instagram
Volgen
Onze InstaPeer post elke week een paar stories en DM’t erop los. Onze gram is @wijzijnpeerpeer, Instafamous is de goal.

Berichtje
Wil je jouw liefde voor Peer delen met je volgers? Heel tof! Laatst deelde een Peer deze story (kort maar krachtig, zullen we maar zeggen):

“Ik help studiezoekers op PeerPeer.

We hebben ook geweldige stories voor je gemaakt. Stuur ons een appje en dan sturen we een story naar je toe. Of download onderstaande afbeelding.

Ik help studiezoekers op PeerPeer

Of klik op ‘het vliegertje’ onder een van onze berichten in ons Instagramprofiel en klik op “Bericht toevoegen aan je verhaal”.

Uitnodigen
PeerPeer delen met anderen? Dat kan. Druk op “…” rechts bovenin ons Instagramprofiel en stuur een passend berichtje (bijvoorbeeld: “Op PeerPeer helpen studenten en alumni studiezoekers bij hun studiekeuze. Ik heb me aangemeld, iets voor jou?”) naar een paar vrienden van wie je denkt dat ze goed studieadvies kunnen geven.

Facebook
Volgen
Peer heeft ook nog gewoon een ouderwets Facebook-account. Dus duimpjes omhoog en volgen maar.

Berichtje
Deel PeerPeer met je vrienden door op onderstaande knop te drukken en typ er een mooi berichtje bij. Bijvoorbeeld:

PeerPeer is een platform waar studiezoekers aankomende studenten helpen bij hun studiekeuze. Ik heb me aangemeld om komend jaar een paar studenten te helpen. Jij ook?

Uitnodigen
Vrienden uitnodigen voor onze Facebookpagina? Heel graag. Ga naar onze pagina, klik boven aan de pagina op “…” en kies voor “Vrienden uitnodigen”.

LinkedIn
Volgen
PeerPeer heeft uiteraard ook een zakelijk account op LinkedIn. Daar houdt PeerPeer je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Berichtje
Schrijf een mooie LinkedIn-update over waarom jij PeerPeer aanraadt aan anderen in je netwerk. Bijvoorbeeld:

“PeerPeer is een mooie manier voor studiezoekers om hun studiekeuze te maken met online hulp van studiekenners. Zelf heb ik me ook aangemeld om aankomende studenten te helpen bij het maken van hun studiekeuze. Aanmelden kan op www.peerpeer.nl.”

Uitnodigen
Onze PeerPeer-pagina delen met specifieke connecties? Dat kan. Ga naar onze pagina en druk rechts bovenin op “…” en kies “Pagina delen”. Schrijf een passend berichtje. Dan zijn wij je weer eeuwig dankbaar.

Vragen?
Heb je een vraag over jouw rol in het grote plan van PeerPeer? Stuur ons dan een appje.

Stuur je liefdesbrief naar

PeerPeer
post@peerpeer.nl

Volg PeerPeer
PeerPeer is ontwikkeld door creatief conceptbureau
De Burgemeesters

© De Burgemeesters — 2023
Bij PeerPeer houden we van cookies. Chocolate chip, extra crunchy. We gebruiken ze om deze website perfect te laten werken. Jouw persoonsgegevens blijven van jou.
x